donderdag 1 februari 2024

overdracht van stempelkaarten vanaf nu mogelijk

Overdracht van de stempelkaart (recht op deelname)

Vanaf 1 februari 2024 is het mogelijk om stempelkaarten over te dragen, oftewel het recht op deelname aan het evenement. Deze mogelijkheid blijft geldig tot 11 april 2024, 24.00 uur. Na deze datum is het niet langer mogelijk om stempelkaarten over te dragen.

Hoe werkt het?

Indien je jouw stempelkaart wilt overdragen, kun je een geïnteresseerde koper uitnodigen om de kaart aan te schaffen via jouw eigen account. Deze uitnodiging kan alleen verstuurd worden tegen de oorspronkelijke aanschafprijs van de kaart. Houd er rekening mee dat er administratiekosten van €3,00 in rekening worden gebracht bij de verkoper.

Wat moet je doen?

Stel dat persoon A zijn stempelkaart aan persoon B wil verkopen, dan volgt persoon A de onderstaande stappen:

O Log in op het Fietselfsteden account van persoon A (verkoper) en ga naar "startkaart verkopen".

O Vul het e-mailadres van persoon B (koper)  in bij het aanbieden van de kaart in jouw account. Zorg ervoor dat dit e-mailadres gekoppeld is aan het account van persoon b.

O Persoon B (koper) ontvangt een e-mail met een verzoek tot overdracht van de stempelkaart en kan dit verzoek accepteren.

O Door het betalingsproces te doorlopen, wordt de stempelkaart automatisch overgezet naar persoon B (koper). Let op: de mogelijkheid om te betalen is 3 dagen geldig. Indien er binnen deze periode niet betaald wordt, wordt de kaart automatisch teruggezet naar het account van persoon A (verkoper).

O Na succesvolle betaling wordt een bedrag van €25,-- teruggestort op de rekening van persoon A (verkoper).

Op deze manier kunnen stempelkaarten eenvoudig worden overgedragen tussen geïnteresseerde kopers en verkopers. Meer weten over de overdracht van stempelkaarten, bekijk dan overdracht stempelkaarten.

< Terug naar nieuwsoverzicht