maandag 4 maart 2024

Reserveren elfstedencamping mogelijk

Welkom bij de Elfstedencamping 2024!

Ook dit jaar wordt de Elfstedencamping weer op de sportvelden in Bolsward ingericht, speciaal voor het Pinksterweekend. Tijdens dit weekend komen vele gasten naar het prachtige Bolsward om de fietselfstedentocht als deelnemer of toeschouwer mee te maken. Er valt veel te zien en te beleven in Bolsward tijdens dit evenement, en wij streven ernaar om al onze gasten met open armen te ontvangen en een aangenaam verblijf in Bolsward te bieden.

Hier zijn enkele belangrijke mededelingen:

1. U kunt vooraf een plek reserveren door te klikken op de volgende link: Aanmeld formulier Elfstedencamping . Wees er snel bij, want VOL=VOL.

2. Reserveren is mogelijk tot en met 13 mei 2024.

3. Betaling vindt plaats bij aankomst.

4. De camping opent op vrijdag 17 mei om 12.00 uur en dient op dinsdag 21 mei om 12.00 uur weer schoon te worden opgeleverd.

5. U kunt gebruik maken van de kleedaccommodatie van sportclub Bolsward op de sportvelden, en er zullen aanvullende voorzieningen beschikbaar zijn.

6. Op enkele velden is tegen betaling een tijdelijke stroomvoorziening beschikbaar voor kleinere apparatuur (max 4 Ampère), niet geschikt voor het opladen van auto's. Geef bij het reserveren aan of u hiervan gebruik wilt maken. Vergeet niet om een verlengkabel van ongeveer 25 meter mee te nemen.

 

Net als voorgaande jaren bent u van harte welkom op de sportvelden en wij wensen u een aangenaam verblijf toe.

Na reservering ontvangt u in de week voor Pinksteren meer informatie via e-mail.

Voor meer informatie zie 11-stedencamping 

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Elfstedencamping 2024!

< Terug naar nieuwsoverzicht